HANDE BENİM SEVGİLİM DEĞİL ARKADAŞIM!
Bizden kaçmaz magazin haberinde hande soral ve okan yalabığın birlikte olduğu söylenmiş hatta hande soral katıldığı programda okanla 6 aydır beraberiz demişti fakat okan yalabığın bizlere yaptığı röportaş bizleri şok etti. Okan yalabık 6 aydır hande benim sevgilim değil arkadaşımdı. O dizideki sevgilisi rolünü oynayan burak sağyaşarla birlikte fakat biliyorsunuzki dizi aşkları dizinin yönünü değiştirmemesi adına sakladık Burak benim arkadaşım olduğu için bunu basından sakladık hem Handeyle ben birlikte olsaydık başka biriyle bir yere gidip ve başka birini öpmesine izin verirmiydim?diyen okan yalabık başka bir soru işaretinede yanıt veriyordu:Handenin arabayla yaptığı kazada hastanede geçmiş olsun diye yanında bende vardım fakat burakta vardı YANINDAN ayrılmayan oydu diyerek röportajını tamamlayan okan, handeden başka hayatında bir olduğunu itiraf ederek röportaja son verdi.
Kaynak: bizden kaçmaz(magazin)
ÇOOOOK ŞAŞIRDIM YA BU NE DEMEKYORUMLARINIZ ARKADAŞLAR OKAN ESKİ SEVGİLİSİ YANİ BEGÜM BİRGÖRENLE BİRLİKTEYMİŞ YENİDEN GALİBA